http://sexvibe.video/

LED Hundhalsband är en bra investering

1,851

Förse din hund med ett LED-halsband för säkrare promenader, för att din hund ska synas i trafiken och lättare att hitta om den skulle springa bort, är ett LED hundhalsband en bra investering. För med ett lysande halsband på din jycke kan du vara säker på att den syns i trafiken. Dessutom är det en strömsnål LED-belysning och den syns på mycket långt avstånd.

Syns tydligt med ett LED hundhalsband

LED hundhalsbanden finns i olika färger och storlekar och LED hundhalsbanden gör att både du och din hund syns tydligt ute i mörkret. Halsbanden kan användas även av husse och matte, de är lätta att fästa runt din arm eller ditt ben, så syns även du lika tydligt som din hund i mörkret.

Batteritiden i halsbanden varar i upp till 60 tim. vid konstant sken och i 80 tim. vid blinkande sken. Batterierna kan därefter bytas ut då de är förbrukade. Halsbandet är dessutom tvättbara, efter att LED -elektroniken tagits ut ur halsbandet.

LED-hundhalsbandens egenskaper

  • De har ett starkt ljus som kan ses från 800 meters avstånd.
  • De har justerbara storlekar.
  • De är lätta att sätta på och ta bort.
  • Lätt att använda och sätta igång, bara att trycka på en knapp.
  • Kan tvättas för hand (ej med batteridosan).
  • Halsbandet har 3 olika ljussteg: långsamt blinkande, snabbt blinkande och konstant sken.
  • Mycket lång drifttid med strömsnål LED-teknink.

Hundhalsband med LED

Med ett LED-hundhalsband kan du minska risken för att din hund råkar ut för eventuella olyckor och du får även en bättre uppsikt över hunden i mörkret. Med LED halsbandet syns din hund på upp till 800 meters håll, det är en livförsäkring som är billig och ökar säkerheten för både dig och din hund.