http://sexvibe.video/

MSM & glukosamin är rena guldet mot din schäfers ledproblem

2,068

Schäfrar är vackra och starka hundar som använts inom olika yrken under flera årtionden. Men tyvärr så är denna pålitliga och hårt arbetande hund mottaglig för en hel del ben- och ledproblem. Enligt undersökningar som gjorts så har en schäfer större risk att drabbas av höftledsdysplasi än någon annan ras, 1 på 5 drabbas. Höftledsdysplasi är något som blir till en inflammation, skapar smärta och hälta. Höftledsdysplasi är en genetisk sjukdom, som innebär att benen i höfterna inte passar ihop. De gnuggas då felaktigt mot varandra och all dämpning i leden slits bort. Detta gör att din schäfer får väldig smärta under era promenader. Blir det tillräckligt allvarligt så kan det krävas en operation för att ersätta höftleden. Detta är väldigt dyrt och otroligt jobbigt för en schäfer ägare att gå igenom.

Vanligt med ledsjukdomar

Precis som andra större hundraser så är schäfrar benägna att drabbas av ledsjukdomar. Förutom artrit, som kommer av slitage på lederna så drabbas de av höftledsdysplasi (som nämnts ovan). Om din schäfers värk inte beror på höftledsdysplasi så kan du lindra dess smärta med mediciner. Då ordinerar din veterinär oftast remadyl som är ett antiinflammatoriskt och smärtstillande medel. Men det man ska veta, är att remady kan orsaka skador på schäferns inre organ. Detta finns det tester som visar.

Det finns naturlig smärtlindring

Det går att lindra och förebygga din schäfers ledproblem, man kan komplettera schäferns kost med kosttillskott. De 2 viktigaste tillskotten är glukosamin och msm. Dessa tillskott kommer inte att bota skadorna din hunds problem som är orsakade av dysplasi eller artrit. Men det kommer att reparera skadad vävnad i dess leder. Det är naturliga antiinflammatoriska kosttillskott, om de doseras i rätta mängder till din schäferhund. Vem vill se sin älskade schäfer komma haltande för de drabbats av artrit. Med glukosamin och mms som är naturliga kosttillskott kan du sanera ledbesvären hos ditt älskade husdjur!

MSM till din schäfer

Schäfrar som drabbas av rörelseproblem får många gånger hjälp av att äta ett kosttillskott av biologiskt användbart svavel i form av msm. Orkeslösa hundar med förslitningsskador blir piggare på kort tid och mer rörligare. Doseringen till en schäferhund som väger mellan 20-30 kg. ska ha 750-1250 mg/dag. och en schäfer som väger mellan 30-40 kg ska ha en dos på 1250-2000mg. 1000mg motsvarar ungefär 1 g och är ungefär 1 krm.

Här kan du beställa MSM av högsta kvalitet Lignisul MSM 500g

Glukosamin till din schäfer
Glukosamin är en bra tillskott för hundar som har ledbesvär och tillsammans med msm så hjälper dessa ämnen att bygga upp hundens ledbrosk och lindra inflammationen, så hunden får mer rörlighet. Glukosamin kan ges till hundar både i förebyggande och i lindrande syfte mot ledbesvär och artros. Enligt studier så har glukosamin visat sig vara antiinflammatoriskt och effektivt för att dämpa hundartros.

Lignisul MSM 500g

MSM hjälper kroppen framställa proteinerna kollagen och keratin vilka bygger upp bl.a brosk, senor, hjärnaa, bindväv och muskler.

HÄR HITTAR DU MSM