http://sexvibe.video/

Träningskost till din Schäferhund

2,507

Tränar du din schäfer ofta?

Om du tränar din schäfer ofta och då menar jag fysisk träning, så är det bra om du ger din hund bra mat, så att hunden får i sig bra träningskost. Och du får vara beredd på att betala mer pengar för ett riktigt bra torrfoder, så att hunden får i sig all näring som den behöver.

Det du kan tänka på när du letar efter mat till din hund är att alla hundlivsmedel är märkta med ingredienserna i ordning efter andel. Alltså det som maten innehåller mest står alltså först på innehållslistan.

Försök att undvik mat som har hög halt av biprodukter eftersom detta ansågs icke användbart för mäsklig konsumtion. Det gör inte produkten farlig men det kan synas långsiktigt med att din hund får sämre päls, muskler och allmänna hälsa.

En bra träningskost

Bra träningskost för en hund bör vara mat som innehåller 40% kött, 30 % grönsaker och 30 % stärkelse, det ger en bra balans för en hund. Det är även bra att ge din hund kyckling, lamm och nötkött, eftersom det är lättsmälta proteinkällor och hjälper till att bygga upp musklerna.

Om du väljer att ge din hund färskt kött eller färskfoder, glöm då inte bort att ge din hund torrfoder ibland också eftersom att det hjälper till att skrubba hunden tänder och tandkött. En fin glansig päls och klara ögon visar att din hund är i god hälsa, plus att din hund får en bra träningskost.